Logi och mat

Logi

I Vansbro finns  många alternativ för den tillfällige besökaren. Allt från hotell till vandrarhem.

Värdshuset Flottaren

Värdshuset Flottaren ligger centralt beläget i Vansbro intill vackra Västerdalälven. Prisvärda hotellrum och konferenslokaler.

I restaurangen serveras allt dagens rätt till gourmetmiddagar.

Värdshuset har totalt 66 bäddar uppdelade på enkel-, dubbel-, tre- och fyrbäddsrum. Konferenslokaler, festvåning och bar. Tillgång till bastu. Handikappanpassat.

Vansbro Lägenhetshotell

Vansbro Lägenhetshotell har åtta lägenheter med totalt 30 bäddar och är beläget ca 200 m från Vansbro camping och Värdshuset Flottaren. Det är gångavstånd till Vansbro centrum, tempererat bad med barnpool och lekpark. Hotellet har även tre familjelägenheter varav en är fullständigt handikappanpassad.

Alla rum är utrustade med TV, komplett kök, toalett, bad eller dusch. Samtliga lägenheter har en egen uteveranda med trädgårdsmöbel. Det finns tillgång till tvättstuga med torkrum.

Dala-Järna Hotell

Brukshotell och vandrarhem i centrala Dala-Järna, med busshållplats och affärer alldeles intill. Ca 10 km från Vansbro. Dala-Järna Hotell har en populär lunchbuffé med vällagad husmanskost. Hotellet inrymmer också ortens kvarterspub på fredagar och lördagar.  www.dalajarnahotell.se, tel 0281-20698, info@dalajarnahotell.se

Skansbackens Pensionat

Skansbackens Pensionat hittar du i en lugn och mysig miljö, omringat av stora skogar. Här finns under sommarhalvåret 32 bäddar uppdelade på 15 rum. Under vinterhalvåret finns 22 bäddar uppdelade på 10 rum. Här finns en vacker matsal för 80 personer med utsökt mat och sällskapsrum med TV. Bastu i närliggande byggnad. Goda möjligheter till fiske både sommar och vinter. På vintern kan du även ta dig en skidtur över myrar och förbi fäbodar i preparerade spår.

Vansbro Camping

Campingplats, naturskönt belägen vid Västerdalälven. Hela området är gräsbevuxet, med ytor för bollspel och grillning. 57 campingplatser med el, 9 campingstugor varav en handikappanpassad 2-bädds. Samtliga stugor utrustade med kylskåp, elplatta, kaffekanna, kastrull och städutrustning. Madrasser, kuddar och täcken finns till samtliga bäddar.

Serviceanläggning finns med kök, tvättstuga, toaletter, duschar och TV-rum. Närhet till tempererat bad. Anläggningen är handikappanpassad.
Medlem i SCR, Sveriges Campingvärdars Riksförbund.

STF Vandrarhem Snöå Bruk

Tel. 0281-240 80, mail:upplevelse@snoaresort.se www.snoaresort.se 

Bekväma vandrarhemsrum i vacker herrgårds och bruksmiljö. Laga er mat själva i självhushållskök eller ät i restaurangen. Nära till 18-håls golfbana, skidstadion (sommar- och vinteråkning) samt bad och fiskesjö. Totalt 22 rum (14 rum med egen dusch och toalett) med 91 bäddar.

Perssons rumsuthyrning, Vansbro

Rum att hyra året om. 12 bäddar uppdelade på 8 rum. Enkel- och dubbelrum. Gemensamt kök som är fullt utrustat. TV-rum. 2 toaletter. Dusch finns i en separat byggnad.

Privat rumsuthyrning, Vansbro

Thomas Aspelin, 070-173 79 07

Barbro Eriksson, 0281-105 69 alt. 070-393 60 77

Redaktörer